Entertainment

Naast dj’s en techniek levert Hieper Sounds ook live entertainment op uw evenement zie hieronder onze huis artiesten. Wilt u graag een andere artiest schroom dan niet en neem contact met ons op.

Slider

Bram van de Ven

‘Het dorp’, ‘het is een nacht’ en ‘laat me’, zijn nummers die je ongetwijfeld wel kent en misschien zelfs mee kan zingen. Dat zingen komt met Bram van de Ven uit Oss helemaal goed. Bij deze 28-jarige zanger zit het Nederlandstalige in het bloed. De muziek van vroeger of van nu, feestmuziek of sfeervolle achtergrond muziek: Bram is in de Nederlandstalige muziek van alle markten thuis. Bram zingt al van jongs af aan op zijn kleine slaapkamer en heeft hierna ervaring opgedaan in de carnavalssfeer en is nu ook gestart met de musicalindustrie.

 

Kortom: zoek je een muzikale entertainer in hart en nieren? Zoek niet verder, here I am: Bram van de Ven!

Bram van de Ven is te boeken per half uur.

Kosten: €310

Slider

Lazy Sunday

Heerlijke akoestische luistermuziek, zo nu en dan afgewisseld met nummers met pit! Ideaal voor een luie zondag maar zeker ook voor andere dagen van de week. Dit betekent laagdrempelig genieten van bekende nummers, maar zeker ook met oog voor de wat minder bekende songs.

 

Pauline, Paul en Carlo hebben elkaar gevonden ondanks – of juist dankzij – hun uiteenlopende muzikale achtergronden en weten jong en oud te boeien.

 

Op ludieke en muzikale wijze bespeelt dit trio gitaar, keyboard, percussie, 12- string gitaar, akoestische en fretloze bas, cajon en nog meer! De zangeres kan zomaar de bas pakken, de drummer zit achter een keyboard, de bassist vindt extra snaren en als er een hand vrij is wordt er wel een instrument bij gezocht.

Dit moet je zien en horen!

Lazy Sunday is boekbaar per avond. Een avond is +/- 4 uur speeltijd.

Kosten: €650

VOLG ONS

FACEBOOK FEED

Facebook Pagelike Widget
Vragen? Neem contact met ons op!