Partytenten

Verhuurprijzen zijn inclusief bezorg en ophaaldag. De tenten worden door ons eigen team opgebouwd en weer afgebroken. Tent een dag langer nodig? Dan rekenen wij per gelegenheid maximaal 2 gebruiksdagen ( mits van tevoren aangegeven ). Grotere tent nodig ? Tenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Slider

Item 1: Partytent 4×3 inclusief plaatsen

Waterdichte witte partytent van 4x3m compleet met uitneembare zijwanden, tochtflappen, haringen en scheerlijnen. Zie foto.

Kosten: € 79,-

previous arrow
next arrow
Slider

Item 2: Partytent 4×4 inclusief plaatsen

Waterdichte witte partytent van 4x4m compleet met uitneembare zijwanden, tochtflappen, haringen en scheerlijnen. Zie foto.

Kosten: € 89,-

previous arrow
next arrow
Slider

Item 3: Partytent 6×3 inclusief plaatsen

Waterdichte witte partytent van 6x3m compleet met uitneembare zijwanden, tochtflappen, haringen en scheerlijnen. Zie foto.

Kosten: € 99,-

Slider

Item 4: Partytent 5×4 inclusief plaatsen

Waterdichte witte partytent van 5x4m compleet met uitneembare zijwanden, tochtflappen, haringen en scheerlijnen. Zie foto.

Kosten: € 110,-

Slider

Item 5: Tentvloer

Voor een stevige ondervloer voor uw partytent hebben wij ook houten tentvloeren. De tentvloeren zijn beperkt leverbaar dus wij raden aan deze tijdig te reserveren. De verhuur van de tentvloeren gaat alleen in combinatie met een tent.

Kosten: € 3,65 per m²

VOLG ONS

FACEBOOK FEED

Facebook Pagelike Widget
Vragen? Neem contact met ons op!