Dj’s

Naast een groot scala aan diensten bieden wij ook Dj’s aan. Heeft u een dj nodig voor uw evenement of feest?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen samen met u de best passende dj vinden.

download (1)

Dj Eleven

Genre: 60’s, 70’s, 80’s, 90’s 00’s, Nederlandstalig Feestmuziek, Meezingers, Pop, Dance, Trance, (Happy) Hardcore, Latin, Moombahton & Reggaeton

DJ Eleven (Jos) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Eleven is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten. Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Eleven met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.

Dj Twan

Genre: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Dance, Nederlandstalig, Feestmuziek, Meezingers, House.

DJ Twan (Twan van Beuningen) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Twan is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Twan met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.

Dj Alex

Genre: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Jazz, Lounge, House, Ibiza.

Dankzij Ferry Maat’s Soulshow op de radio werd de passie voor muziek bij Alex aangewakkerd. Door die bewuste muziek en de ingezonden mixen vond hij zijn weg naar de draaitafels.

Na een aantal jaren op zijn zolderkamer geoefend te hebben, nam de passie grotere vormen aan. Het werd tijd om niet alleen de buren van zijn kwaliteiten te overtuigen maar ook een echt publiek. Alex ging als allround DJ draaien in de regio Nijmegen, en draaide o.a. in feestcafés, Danscafés, Bar’s en Clubs.

Van Top 40, Club & Dance, 70’s & 80’s tot 90, R&B, met DJ Alex is het altijd een groot feest!

De laatste jaren is DJ Alex zich meer gaan toeleggen op de hedendaagse Dance.

 

Bij Alex kun je terecht voor: Toegankelijke, vrolijke en vooral dansbare muziek. Classics, wat disco, herkenbare hits, soms wat house of een lekker foute plaat. Als het maar voor feest zorgt. Maar ook Funkybeats en House is aan Alex toevertrouwd!!

Dj Jay Gonzales

Genre: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Nederlandstalig, Feestmuziek, Meezingers, House, Moombahton, Reggaeton.

DJ  Jay Gonzales  is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Gonzals is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Gonzales  met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.

Dj Twan

Genre: 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, Nederlandstalig, Feestmuziek, Meezingers, Trance, Moombahton, Reggaeton, Happy Hardcore.

DJ Twan (Twan van Leeuwen) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Twan is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Twan met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest.) is een allround DJ die je kunt inzetten voor elk soort feest. Denk hierbij aan diverse evenementen, verjaardagen, pensioneringen, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Door zijn jarenlange ervaring kan hij precies lezen wat mensen willen en de opdrachtgever dan ook volledig ontzorgen. Zijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan, waardoor hij kennis en enthousiasme heeft voor veel muziekstijlen. Hierdoor heeft hij geen sterke voorkeur voor bepaalde genres. DJ Twan is er vooral op gefocust dat de mensen lekker kunnen dansen en feesten.

Met zijn passie, enthousiasme en liefde voor muziek en entertainment maakt DJ Twan met zijn allround muziekstijlen van elk feest een fantastisch en onvergetelijk feest

VOLG ONS

FACEBOOK FEED

Facebook Pagelike Widget
Vragen? Neem contact met ons op!
× Hoe kunnen wij u helpen?