Wat doen wij?

Hieronder bieden wij u een overzicht van onze diensten welke wij aanbieden.

 

Heeft u interesse in een of meerdere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur

Shows

Naast onze standaard shows die wij aanbieden kunnen wij ook shows op maat maken.

 

Deze shows worden naar uw wensen en eisen uitgewerkt door onze specialisten en zij zullen u hierin ook assisteren en adviseren waar nodig.

 

Nadat de ontwerpen goedgekeurd worden door u gaan wij deze omzetten naar werkelijkheid om uw event onvergetelijk te maken.

Theater

Verkoop

 

U wilt apparatuur aanschaffen en weet niet waar? Hieper Sounds helpt u daarbij. Wij zoeken de producten en bieden deze tegen scherpe prijzen bij u aan.

 

Inbouwservice

Dient uw aankoop te worden ingebouwd? Of wilt u uw eigen apparatuur ingebouwd hebben? dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Advies

Heeft u advies nodig bij de aanschaf van apparatuur of voor een installatie in uw pand? Ook dan kunnen wij u met ons team van engineers voorzien van de juiste informatie die past bij uw wensen / eisen pakket.

 

Installatie

Dient de apparatuur geïnstalleerd te worden in uw pand? Ook daar kunnen wij u in voorzien.

Samen met onze engineers maken we samen met u een pakket van eisen. En met onze vakkundige monteurs gaan we na uw goedkeur ook de installatie op professionele wijze inbouwen in uw pand en/of locatie.

 

Na de installatie zal alles netjes afgesteld en ingeregeld worden door onze engineers.

Techniek

Heeft u een evenement maar nog niet het technisch personeel om u en uw gasten te begeleiden bij het bedienen / aansluiten hiervan?

Hieper Sounds beschikt over vakkundige mensen die u ook los in kunt huren voor uw evenement.

 

Denk hierbij aan:

  • Elektrotechnicus (zorgt ervoor dat alles op elektra gebied vlekkeloos uitgevoerd word)
  • Geluidstechnicus (zorgt ervoor dat alles op geluidsgebied zo maximaal als mogelijk benut zal worden en passend zal klinken bij uw evenement)
  • Lichttechnicus (zorgt ervoor dat alles op lichtgebied zo maximaal als mogelijk benut wordt en dat de show perfect aansluit bij uw evenement)
  • Roadie (zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt, deze personen worden vaak ingezet voor het opbouwen en afbreken van evenementen alsmede het verzorgen van support aan technici tijdens het evenement)
VOLG ONS

FACEBOOK FEED

Facebook Pagelike Widget
Vragen? Neem contact met ons op!
× Hoe kunnen wij u helpen?